Sztárok

Első terhessége óta küzd ezzel a betegséggel Tatár Csilla

Tatár Csillánál hormonális okok miatt alakult ki migrén kisfia születése után.

Tatár Csilla igazán aktív kismama, az első terhessége óta folyamatosan fut, most is sportol, ameddig tud. Egy dolog van, ami közbejöhet, ez pedig a migrénes fejfájás, ami Milán születése óta folyamatosan jelen van az életében. A műsorvezetőnő ilyenkor a fényekre, a szagokra, zajokra kifejezetten érzékeny, helyzetét pedig az is megnehezíti, hogy várandósan gyógyszereket sem vehet be fájdalma enyhítésére.

„Fejfájós voltam gyerekkoromban is, de a migrén akkor ütött be, amikor megszületett a kisfiam” – kezdte a Mokkában Tatár Csilla, aki részletesen beszélt az ilyenkor szokásos fájdalmairól.

„Ennek hormonális okai vannak, nagyon sok nő a szülés után migrénes lesz. (…) A különbség az, hogy gyakorlatilag azt érzed, meghalt a napod. Lépsz, fáj a fejed, hányingered van, könnyezik a szemed. Én úgy szoktam mondani, hogy az életről is lejön az ember, mert a fény is fáj” – mesélte a műsorvezető, aki ilyenkor próbál otthon maradni, és csak magával foglalkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top