Sztárok

A születésnapos Britney Spears ugyanúgy ragyog, mint régen – fotókkal bizonyítjuk

Kilenc igazán különös tényt szedtünk össze a ma 38 éves énekesnőről. Nehéz volt kiválogatni, mit osszunk meg Britney Spearsről.

Britney Spears még akkor lett sztár, amikor nem voltak közösségi oldalak, nem az kellett a hírnévhez, hogy harminc jó képet tegyél ki, és azt sem tudtuk, mi a lájkdobálás. Hajmeresztően őskorinak hangzik? Hát még milyen hajmeresztő belegondolni, hogy 38 évesen Britney veteránnak számít! Éppen ezért nehéz megmondani azt is, mit érdemes összeszedni róla. Talán az még köztudott, hogy anno Christina Aguilerával barátok voltak, majd riválisok lettek, és versenyt koplaltak, aztán Madonna kedvéért a színpadon botrányt okozó közös produkcióra is vállalkoztak. Ahogyan az is, hogy Britney kijelentette: szűzen akar férjhez menni, és párja, Justin Timberlake ebben támogatja – ez már akkor is hihetetlennek hangzott, és azóta meg is tudtuk, hogy nem volt igaz. Szóval most nem ezeket emlegetjük fel. 

  • Érdekes például, hogy kikkel osztozik a születésnapján: Kiss Ramóna, Lucy Liu és Nelly Furtado is vele egy napon született.
  • Nemcsak Britney indult gyerekműsorból, hanem a húga is – igaz, míg Britney a Disney egyik gyerekműsorában robbant be, addig kevésbé ismert húga a Nickelodeonon szerepelt egy sorozatban. 

    Britney Spears és Jamie Lynn Spears a Nickelodeon 16. Kids’ Choice Awards gáláján, 2003-ban (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

  • Testvére alig volt 17 éves, amikor kiderült, hogy gyereket vár. A kislánya apjával nincsenek együtt, de azóta férjhez ment, és már kétgyerekes anyuka.
  • Britney eddig 250-nél is több díjat nyert, ebből harmincötöt még 1999-ben, ami a karrierje legsikeresebb éve. A második legeredményesebb éve 2008 volt, akkor 19 díjat zsebelt be.
  • Britney felkerült a legrövidebb ideig házas emberek listájára is: 2004 szilveszterén hozzáment gyerekkori barátjához, majd 55 órával később el is váltak.

    Britney Spears a 2003-as MTV Video Music Awardson (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

  • Többször beválasztották a legdögösebb anyukák közé is – igaz, a legjobb eredménye csak egy harmadik hely, mert Halle Berry és Angelina Jolie is megelőzte.
  • Második férje a táncosa, Kevin Federline volt, akinek két fiút szült. 
    Megnézem
    Összes kép (5)
  • Ki ne emlékezne Britney 2008-as nagy összeomlására, amikor még a haját is leborotválta, és elvesztette a gyerekei felügyeleti jogát. Érdekesség, hogy az énekesnőnek ez után még mobilja sem volt: 2011-ben lett újra telefonja, de a készüléket még ezt követően is sokáig a gyámja, vagyis az apja felügyelte. Az ideg-összeroppanást követő időszakról rengeteg részlet kiderült, a sajtó és a rajongók hónapokig foglalkoztak az üggyel. 

    Britney Spears hosszú-hosszú időre a címlapokra került

  • Britney első és talán leghíresebb slágeréhez, a Baby One More Time-hoz abban a gimiben készült a klip, ahol a Grease-t is forgatták. Az énekesnő már akkor is könnyen tanult koreográfiákat, és ma is törekszik a látványos show-kra, ezért rendszeresen gyakorol:

Britney Spears régi és új képei

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top