Sztárok

Bangó Margit nemet mondott külföldi kérőjének

Bangó Margit elárulta, mit gondol a dédunokája eljegyzéséről, és azt is, hogy annak idején miért mondott nemet arra, hogy külföldre házasodjon.

Igazán sűrű az év vége Bangó Margit számára, aki nemcsak gőzerővel készül az ünnepekre, de fellépései is egymást érik. A Kossuth-díjas művésznő számára örömteli időszak ez, már csak azért is, mert dédunokáját eljegyezték. „A legszebb kor a 18. életév, és egy eljegyzés csak még szebbé teszi. A fiatalok nagyon szeretik egymást, Norbikát a család is nagyon kedveli, egy okos, udvarias fiatalember. Egymáshoz valók, hiszem, hogy a boldogságuk töretlen marad, mert mindketten nagyon mély érzésűek” – árulta el a Sláger TV-n látható Drága családomban Bangó Margit, akinek annak idején többen pályáztak a kezére, más-más országból.

„Mindig azt mondom, jó külföldön lenni, de a legjobb itthon. Annak idején külföldön is építhettem volna karriert, házasodhattam volna oda, de hazajöttem a családom és a honvágy miatt. Lehet a világon bármelyik ország bármilyen szép, az én szívem akkor is hazahúz, a mi kis országunknál nekem nincs szebb. Mehettem én Japánba, Afrikába, Kínába, megvolt a műsor, és már indultam is haza. Most már egy nyaralásra is nehezen adom be a derekam. Legutóbb bármilyen indokot bevetettem volna, csak ne kelljen elutaznom nyaralni, még akkor is, ha nagyon jól éreztük magunkat a családdal. Már a repülőtéren azon gondolkodtam, hogy mikor jövünk haza. A honvágyam nem ismer határokat” – tette hozzá a 20:55-től látható epizódban Bangó Margit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top