Sztárok

Babát vár Bocskor Bíborka, hosszú próbálkozás után első gyermekével várandós a 37 éves énekesnő

Boldogan osztotta meg a gólyahírt az énekesnő.

Első gyermekével várandós Bocskor Bíborka. A Magashegyi Underground 37 éves énekesnője hosszú próbálkozások után férjével első gyermeküket várják. A közösségi oldalán jelentette be a gólyahírt – szúrta ki a Blikk.

„Az ELLE decemberi számának irodalmi rovatában megjelent írásom szépen találkozik az életemmel, utolsó sorai a jelennel, annyit fűznék hozzá, hogy az áldás megtörtént, boldogan várjuk gyermekünket Bocskor Lóránttal. Csodás Adventet!” – posztolta ki.

Bocskor Bíborka Tanács Eszter Nők gyermek nélkül című riportkönyvében anno őszintén beszélt arról, hogy miért nincs még gyereke. A kötet megjelenése apropójából, az ELLE-nek idén szeptemberben adott interjújában a betegségéről és a lombikprogramról is beszélt.

Fotó: MTI / Balogh Zoltán

„Engem négy éve diagnosztizáltak endometriózissal. (…) Három éve eltávolították a cisztámat, azóta szigorú életmódot folytatok. Állítólag a terhesség gyógyítaná, de épp a betegség gátolja a fogamzást. (…) Én már korábban is szerettem volna gyereket, hiszen kiskoromtól rajongok értük – csak nem jött össze. A gyermektelenség ma könnyen bélyeggé válhat – vallotta be az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy párjával már túl van egy sikertelen lombikprogramon. – Lehet, hogy újra megpróbáljuk, miközben azt látom, hogy a lombikkal való próbálkozás egy idő után sok nő számára neurózissá válik, holott valóban rengeteg a szülő nélkül maradt kisgyerek. De én még nem adtam fel a reményt a sajátra sem” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top