Sztárok

Mérai Kata: „Ha jól csinálom, a végére nagyon megutálnak”

Mérai Kata, a Barátok közt sorozat sztárja új szerepben próbálja ki magát: Szörnyella de Frász szerepébe bújik a Kalamajka a Kastélyban című zenés darabban.

Az idei Adventi Mesehotel előadása Mérai Kata meghitt, adventi időszakát egy igazán örömteli és izgalmas színfolttal gazdagítja.  „Számomra az adventi időszak a várakozásról, az együtt töltött időről, a készülődésről, a dekorálásról és a közös, nagy családi ebédekről szól, a karácsony este pedig ennek az időszaknak a megkoronázása” – meséli a színésznő.

A Kalamajka a Kastélyban igazi örömjáték számára, hiszen amellett, hogy a meseirodalom meghatározó hősei találkoznak a darabban, végre egy negatív karaktert is alakíthat. „A leghálásabb dolog rosszat játszani, mivel a nézőktől, gyerekektől azonnal visszajelzést kapok, hiszen ha jól csinálom, akkor a darab végére nagyon megutálnak – mondja nevetve –, emellett pedig egy igazi színészóriás és ikon, Glenn Close után bújhatok Szörnyella szerepébe.”

A Kalamajka a Kastélyban december 7-én és 8-án a Gellért szállóban látható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top