Sztárok

X-Faktor: megvannak a döntősök, Manuel kiesett

Kialakult a Top3-as mezőny, egy hét múlva pedig már győztest hirdetnek a 2019-es X-Faktorban.

Az X-Faktor szombat esti elődöntőjében mind a négy versenyző két-két dallal állt színpadra. Először egy duettel, majd azt követően egyből egy egyéni produkcióval. Ruszó Tibi Kökény Attilával, Manuel Kállay-Saunders Andrással, Vanek Andor Keresztes Ildikóval, míg Zdroba Patrik Miklósa Erikával énekelt.

A 4. élő show-ban történt újabb szabályváltozás nyomán a mentorok az adott versenyző 2. produkciója után döntöttek arról, hogy érdemel-e széket. A zsűri most is csak két énekest ültethetett le. Ruszó Tibi és Manuel egyaránt széket kapott a produkcióik után, ám – mivel Vanek Andor ma esti teljesítményére is széket ítéltek meg a mentorok – egyiküknek fel kellett állnia: a nézői voksok alapján Manuel kikerült a veszélyzónába.

A zsűri Zdroba Patrikot is leültette, emiatt a nézők szavazati alapján Vanek Andornak kellett felállnia. Így az ülve maradt Ruszó Tibi és Zdroba Patrik automatikusan bekerült a jövő heti döntőbe.

A veszélyzónában lévő két versenyző (Manuel és Vanek Andor) közül a nézők egy énekest menthettek meg a kieséstől. A szavazás nyomán Vanek Andor jutott tovább a döntőbe, Manuel pedig búcsúzott az X-Faktortól.

A döntőben ByeAlex 2 mentoráltja (Ruszó Tibi és Vanek Andor), valamint Gáspár Laci mentoráltja (Zdroba Patrik) küzd meg egymással.

Mutatjuk Manuel elődöntős dalait:

Íme a duettje Kállay-Saunders Andrással:

Ez pedig az egyéni produkciója:

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top