Sztárok

Dallos Bogival jógáztunk és beszélgettünk: „Fiatal édesanya szeretnék lenni”

Különleges interjúra mondott igent Dallos Bogi, az X-Faktor idén debütált mentora. Az énekesnő mélyen megnyílt a jógázás közben Gedeon Bea előtt.

Az év legsikeresebb produkciója az X-Faktor, a műsor rekordnézettséget hozott: az egymillió fölötti nézőszám a biztos siker jele. A tavaly bevezetett újításokat idén is továbbvitték a show készítői, így a válogatók, valamint a mentorházas adások után összesen csak öt élő show megy le az RTL Klubon, azaz 2018-hoz hasonlóan nem egyesével estek ki a versenyzők. Ebbe a pörgésbe került bele Dallos Bogi, aki Radics Gigit váltotta a mentorszékben. Az új mentorról már a válogatókon kiderült, hogy milyen kiegyensúlyozott személyiség, ráadásul a ritmust is hamar felvette, és azt is elmondta, hogy a mentoráltjait nemcsak addig szeretné támogatni, amíg zajlik a show, hanem később is dolgozna velük: szívesen ír nekik dalokat, és szeretné elindítani őket a zenei pályán, amelynek az első és legnehezebb részén az X-Faktor segítségével lendültek át.

Dallos Bogi sztárjóga 2019 október 18-án (Fotó: Szabó Gábor)

SztárJóga Dallos Bogival 2019. október 18-án (Fotó: Szabó Gábor)

A hét végén kiderül, ki lesz az idei év győztese, Gedeon Bea viszont még egy verőfényes őszi napon, az élő show-k előtt beszélgetett az X-Faktor mentorával. A SztárJóga mostani interjújában Dallos Bogi sok mindenről mesélt, így kiderült például az is, hogy a családjában sokan sportoltak, édesanyja pedig pilatesoktató, ezért nagy lelkesedéssel érkezett a Jógaszigethez is a jógaórára.

„Sportos családból jövök. Anyukám fitneszedző, és nyitott is egy pilates-stúdiót, ahol jógaórák is vannak. Jártunk együtt tanfolyamokra, a jógaászanákat is ismerem, de jógára nem jártam rendszeresen. A mai óra azért is tetszett, mert a kertben gyakoroltunk” – kezdte Bogi, aki nem csak a zenében és a sportban tudja megtalálni a flow-t. „Azt gondolom, hogy egy baráti beszélgetés – amikor egy hullámhosszra kerülünk – ugyanúgy képes harmóniát, egységet teremteni. A pilates és a jóga azért nagyon jó sport, mert segít abban, hogy megéljük a pillanatot. Fontos megtanulni befelé fordulni, mert akkor ismerjük meg magunkat” – magyarázta az énekesnő, és hozzátette: bár az a kép alakult ki az emberek fejében, hogy ő egy mindig mosolygós lány, neki is szüksége van a magányra.

Dallos Bogi sztárjóga 2019 október 18-án (Fotó: Szabó Gábor)
Megnézem
Összes kép (11)

„Sokszor kaptam meg azoktól, akik csak a képernyőn keresztül látnak, hogy én vagyok a mindig vidám, pozitív lány. Ez így is van, de nekem is szükségem van azokra a napokra, amikor egyedül vagyok. Ilyenkor szövegeket írok és alkotok. Ahogy minden embernek, nekem is voltak nehéz időszakok az életemben, amiket fel kellett dolgoznom. Például az első hosszabb párkapcsolat utáni különválás, az kemény volt, vagy a nagymamám elvesztése, ami nemrég történt. Nálam a feldolgozás úgy történik, hogy egyedül kell lennem, és meg kell keresnem magamban az elfogadást” – mesélte az X-Faktor mentora, aki mentoráltjaitól is sokat tanult önmagáról.

„Blanka, Aletta és Enikő három különböző személyiség. Blanka igazán érdekes egyéniség, Enikő az önelemző időszakom megtestesítője, Aletta pedig a belevaló, bulizós, fiatal Bogi. Természetesen nem szeretném őket így bekategorizálni, mert például Enikőnek is megvannak a vidám pillanatai, és szoktunk jókat nevetni. Mindhárom lánnyal kapcsolatban azt éreztem, hogy rájuk tudtam csatlakozni, és egy hullámhosszra tudtunk kerülni. Már mondták nekem, hogy »mentoranyu«, de azt gondolom, inkább a barátnőjük vagyok. Mellettük napról napra fejlődöm én is, sokat tanít nekem ez a műsor. Felelősséggel tartozom, tartoztam a három lányért, és rajtuk kívül az összes többi versenyzőért is” – mondta Bogi, aki a műsor alatt bizonyította, hogy remek édesanya lenne.

„A család központi szerepet játszik az életemben. Karácsonykor mi tipikusan a kandalló mellett ülős család vagyunk. Talán ebből is adódik, hogy szeretnék fiatal anyuka lenni. Abban hiszek, hogy ha megtalálja az ember a megfelelő társat, akkor bele lehet vágni a családalapításba. Igaz, nekem sosem volt abból frusztrációm, hogy egyke vagyok, de mindig is tetszett az a családmodell, amit az amerikai filmekben láttam, hogy sok felnőtt, sok gyermek, sok bonyodalom és happy end.” 

Drukkolnak az új szerelemnek

Az interjú még az X-Faktor élő adásai előtt készült, ekkor még nem tudtuk, hogy Dallos Bogi és Puskás Peti együtt vannak. Az énekesnő már nyáron elmondta: alakulóban van egy új szerelem, amiről még nem szeretne beszélni, de nagyon boldog. Ez pedig látszik is rajta, hiszen annak ellenére, hogy nem szeretne sem ő, sem Peti beszélni a kapcsolatukról, egyre több közös szerelmes képet osztanak meg a közösségi oldalaikon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top