Sztárok

Édesapja miatt szökött el Szomáliából a VIASAT3 sztárja, Kafiya

Az apja el akarta adni egy férfinek.

Kafiya Said Mahdi 15 évesen, menekültként jött Magyarországra. Teljesen egyedül jött el otthonról, mert az apja másra erőltette volna. Ma már sikeres fotómodell, az életéről szóló – nemzetközi díjakat bezsebelő – dokumentumfilm, a Könnyű leckék tavaly került a mozikba, ezen kívül a VIASAT3 200 első randi című sorozatában is szerepelt. Most Lovász László Lakástalkshowjában beszélt a menekülés miértjéről és körülményeiről. 

„Apukám miatt jöttem el. El akart adni egy férfihez feleségül. Szomáliában, ha egy férfi eljön apukádhoz, és kéri a lánya kezét, nem tudsz nemet mondani, mert az rossz fényt vet a családodra. (…) Amikor megtudtam, hogy eladott, anyukám még aznap segített elrejtőzni. Apukám keresett, anyukám meg azon dolgozott, hogy találjon valakit, aki segít elszökni Szomáliából” – emlékezett vissza a Sony Maxon látható Lakástalkshow ma esti részében Kafiya, vagyis művésznevén Rea Milla, aki azt is elárulta, hogy több mint 50 tevét és emellett sok pénzt ígért apjának a kérője, aki egyébként még a családfőnél is idősebb volt.

A modell azt is elmondta, hogy azóta nem beszélt az édesapjával, és nem is szeretne. Mint kiderült, azért hagyta el őt és két lánytestvérét, mert fiúkat akart, ezt pedig Kafiya édesanyja nem adta meg neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top