Sztárok

Kellemetlen szituációba került Árpa Attila, így magyarázta ki magát

Árpa Attila egy forgatáson égett be a jelmeze miatt.

Drogkereskedelem gyanúja miatt folyik rendőrségi eljárás Árpa Attilával szemben. A színész-producer szerint viszont ő egy súlyos félreértés és talán bosszú áldozata. Az ügyről egy ideje nem beszélt, így azt, hogy mi a helyzet most, nem tudni. Árpa mindenesetre ugyanúgy éli tovább az életét, most is forgat éppen. Méghozzá egy sorozatot, amely során az általa viselt jelmez miatt élt át kellemetlen perceket.

„Forgatunk a Klauzál téren. Kiugrok a Király utcába cigiért. Szembejön velem egy rabbi. Egy igazi. Nem tudom, ki volt jobban zavarban. Íme, a jelmezem” – írta a Facebook-oldalán a színész, akinek a kiírása talán nem szorul magyarázatra.

Érdekes, hogy a kommentelők többsége mégsem a szituációt firtatta, hanem abba kötöttek bele, hogy Árpa Attila cigizik. Ő pedig elárulta, hogy ez nem így van. „Látom, jobban érdekel titeket, hogy cigizek-e vagy sem. Elárulom, kelléknek kellett, mert a kellékesnek valami furcsa ízű cigije volt. De minek magyarázkodom, ha azt írtam volna, hogy kiugrottam egy hamburgerért, akkor a vegánok kommenteltek volna, ha pedig vízért, akkor a környezetvédők, hogy ugye nem műanyagpalackban, te szörnyeteg!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top