Sztárok

Vajna Tímea: „Nagyon fájdalmas volt meghozni a döntést”

Óriási volt az érdeklődés Vajna ereklyéi iránt azon az aukción, amit Vajna Tímea hirdetett meg. Megszólalt az özvegy az árverés után.

A Rambo-kések egyelőre nem találtak gazdára azon az árverésen, aminek tárgyait Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea állította össze, de 15 millió forintért elkelt Andy Vajna Bentley-je és a Munkácsy-tanulmány is. Az aukción befolyó összeg egy részét jótékonysági célra fordítja Vajna Tímea, másik részéből pedig néhai férje munkatársainak fizet végkielégítést – írja a Blikk.

Fotó: smagpix

„Egyfelől nagyon boldog vagyok, hogy ilyen hatalmas érdeklődés kísérte az aukciót, biztos vagyok, hogy minden egyes darab jó helyre került. De nem tagadom, ugyanakkor vegyesek az érzéseim, mert nem könnyű megválni Andy dolgaitól. Nagyon fájdalmas volt meghozni a döntést, de örülök, hogy túl vagyunk rajta, és jól sikerült. Biztos vagyok benne, hogy Andy is örül” – mondta Vajna Tímea.

(Nyitókép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top