Sztárok

Könnyen lehet a Demjén Ferenc-koncertre készülőből csalók áldozata

A felépült Demjén Ferenc koncertje iránt olyan nagy az érdeklődés, hogy már nem lehet jegyet kapni, csak az üzéreknél. Ők viszont egy jegyet többször is eladhatnak – írja a Bors.

A hosszas betegeskedése után Demjén Ferenc Kossuth-díjas művész december 30-án tér vissza a közönsége elé, az ünnepi koncertjére szinte napok alatt elfogytak a jegyek. A jegyértékesítő irodák munkatársai azonban óva intik a vevőket attól, hogy ellenőrizetlen belépőkért fizessenek, hiszen sokszor előfordult már, hogy mire az illető a bejárathoz ért, már bementek ugyanazzal a jeggyel előtte.

„Minden évben elmondjuk, hogy senki se fotózza le büszkén a koncertjegyét, és tegye ki a Facebookra, mert a rajta lévő QR kód lefényképezésével azt a jegyet már el is lopták. A tolvajnak annyi dolga van, hogy korán kimegy a helyszínre és az elsők között jut át úgy a jegyellenőrzésen, hogy a telefonján megmutatja ezt a kódot” – mondta egy jegyárusítással foglalkozó szakember.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top