Sztárok

Hódi Pamela a kapcsolatáról: „Nem csak a tökéletességről szól az élet”

Hódi Pamela és párja élete sem fenékig tejfel, ezt pedig meg is mutatják.

Sokan azt gondolnák, hogy Hódi Pamela és Tóth Bence kapcsolata tökéletes, de ahogy a modell írja, ez nem így van. Mutathatnák ezt is, de Pamela belátja, hogy ez nem lenne igazi. Éppen ezért megosztotta a közösségi oldalán, hogy összevesztek a minap, a vőlegénye pedig egy csodálatos csokor rózsával lepte meg.

„Minden párkapcsolatban vannak viták! Mi is azon vagyunk túl, de az egymás iránti szeretet legyőz mindent. Nem csak a tökéletességről szól az élet, illetve vannak, akik csak azt mutatják, aztán a háttérben meg pont a nagy semmi van! Létezik egy bűvös mondat, amit nehéz egy nézeteltérésnél kimondani, büszkeségből, ami nem más mint az, hogy »igazad van«! Bence ezt súgta a fülembe csokorral a kezében! Ezek a fontos dolgok! Egyszerűbb lett volna azt írni, milyen cukiii, hogy csakúgy meglepett virággal, de az nem lett volna őszinte! Viszont így teljes az egész” – írta a közösségi oldalán Hódi Pamela, akit a rajongók arra biztatnak, hogy továbbra is az igazi énjét mutassa, és ne csak a tökéletesség áradjon belőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top