Sztárok

Emlékszel még VV Veronikára? Most éppen 8 kiló zsírt szívtak le róla

VV Veronika egy nagyon fontos hírrel tért vissza.

Emlékszel még VV Veronikára a Való Világ ötödik szériájából? Ő volt az, aki összejött a nála fiatalabb Cristofellel, a kapcsolatuk pedig már a villában is tele volt hullámvölgyekkel. A kiesésük után erőszakig fajult a dolog, így szakítottak. VV Veronika fél évvel ezelőtt azzal a hírrel tért vissza a bulvárba, hogy megszületett a kisbabája. Most pedig a szoptatással járó pluszkilóktól szabadulna meg, nem is akárhogyan. 

Fotó: Való Világ

„A terhességem alatt egy grammot sem híztam, mert végighánytam a kilenc hónapot. Mindennap, minden percben rosszul voltam, pedig igyekeztem enni, csakhogy egyből viszont is láttam” – mesélte a Borsnak a Való Világ-kismama, akire állítása szerint gyermeke születése után, a szoptatás alatt nyolc kiló felszaladt rá, ami a combjaira rakódott.

„Próbáltam fogyókúrázni, odafigyelni a táplálkozásra, de semmi sem segített, pedig nagyon zavar a combomon lévő felesleg. Tehetetlenségemben úgy döntöttem, hogy újra a plasztikai sebészem kezeire bízom magam” – mondta az egykori valóságshow-hős, akit a napilap elkísért a magánklinikára.

Az ott készült fotót itt tudod megnézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top