Sztárok

X-faktor: Ruszó Tibor nyerte a döntőt

Az X-faktor szombat esti döntőjének három versenyző futott neki: Vanek Andor, Zdroba Patrik és Ruszó Tibor. Végül utóbbi győzedelmeskedett.

„Jövünk Andor és Tibi haverjaimmal.” Órákkal az X-faktor döntője előtt ByeAlex ezt posztolta közösségi oldalán. És nem ő volt az egyetlen, aki posztolt egyet a megmérettetés előtt. Alex mentortársa, Gáspár Laci is posztolt egyet, méghozzá ugyanazt a fotót, mint ByeAlex, igaz, ő azt a szöveget írta a képhez, hogy: „Jövünk Zdroba Patrik spanommal.

A két mentor egyébként már a harmadik alkalommal küzdött meg egymással mentoráltjai által, és a döntő előtt sportszerű módon még az ellenfeleknek is küldtek egy-egy hajrát. Ezt követően, már a döntő első felében a három versenyző két-két dallal, köztük egy saját nótával járult a zsűri és a közönség elé.

Az első körös szavazás végén a háromból csak két versenyző maradt versenyben: a nézők szavazatai alapján Ruszó Tibi és Vanek Andor küzdhetett tovább az X-faktor fődíjáért. A harmadik helyezett Zdroba Patrik röviddel a kiesés után azt mondta, nem csalódott, hiszen neki a verseny során minden vágya teljesült, többek között azzal is, hogy Miklósa Erikával állhatott színpadra.

A műsor második szakaszában a két versenyben maradt döntős előadott egy-egy duettet mentorukkal, ByeAlexszel, valamint mindketten énekeltek egy-egy olyan dalt, amit először a válogatón hallhattunk tőlük. A második körös szavazás során végül Ruszó Tibor kapta a több szavazatot, így ő vihette haza az X-faktor főnyereményét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top