Sztárok

„Dani volt a mindenem” – megszólalt Benkő Dániel szerelme

Bár jó ideje nem mutatkoztak együtt, Benkő Dániel múzsáját nagyon megviselte a lantművész halálhíre.

Megrendülve nyilatkozott a hétfőn tragikus hirtelenséggel elhunyt Benkő Dánielről szerelme és múzsája, Bazsarózsa. A fiatal táncos és Dániel között majdnem 40 év korkülönbség volt, de ez sosem zavarta őket. Két éve egy párként szerepeltek az Édes élet című műsorban és a Drágám, add az életed! című vetélkedőben is.

„Olyan mélyen érintett az eset, hogy nem bírok és nem is szeretnék nyilatkozni!” – mondta a Blikknek Bazsarózsa, aki az AC Newsnak ugyanakkor elárulta, mennyire megviselte szerelme halálhíre.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

„Pár napja találkoztunk, akkor még minden rendben volt. Bár jó ideje nem mutatkoztunk együtt a médiában, a szerelmünk mindvégig kitartott. Nagyon sok időt töltöttünk együtt. Dani volt a mindenem, és sosem fog elmúlni az iránta érzett szerelmem” – mondta a táncosnő, akinek közös produkciói is voltak a lantművésszel.

Benkő Dániel halála kapcsán megszólalt egy hajléktalan ismerőse is, akin a művész sokat segített. „Hetek alatt éveket öregedett. Borzalmasan rossz bőrben volt” – mondta a férfi, aki nyáron látta utoljára Benkőt. A lantművészről többen megemlékeztek, Hajdú Péter például egy megható írást tett közzé közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top