Sztárok

Betörőktől tartanak Benkő Dániel rokonai

Benkő Dániel alig két napja hunyt el, de máris gyanús alakok jelentek meg a házánál. A rokonok szerint be akarnak törni az ingatlanba, ezért óvintézkedésekre volt szükség.

Gyanús alakok tűntek fel Benkő Dániel házánál. A lantművész mindössze két napja hunyt elmint kiderült, szívinfarktust kapott –, de a hozzátartozói szerint máris be akarnak törni a házába. Benkő kisebbik lánya, Dalma ezért óvintézkedéseket tett. A Blikk ottjártakor éppen egy férfi hegesztette be a házhoz tartozó ablakok, ajtók rácsait. Mivel lakatosként dolgozik, őt kérték meg a gyászoló családtagok, hogy biztosítsa az ingatlant.

Fotó: Smagpictures.com / Piroska Olajos

A férfi azt javasolta Benkő 27 éves lányának, hogy alkalmazzon biztonsági őrt, aki megvédi a házban található értékeket. Az ingatlan Benkő Dániel halála óta üresen áll.

A lantművész állítólag jó kapcsolatot ápolt szomszédaival, akik az utóbbi hetekben már nem látták őt. Úgy tudják, hogy Benkő az elmúlt időszakban legyengült, rosszullétekkel küzdött, ezért egy idős ápolónő volt a segítségére, de vendégeket már nem fogadott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top