Sztárok

Istenes Bence és Csobot Adél nem hisz a hagyományos családmodellben

Istenes Bence főz, Csobot Adél pedig havat lapátol.

Istenes Bence és Csobot Adél a Nyerő Párosban vallottak először kapcsolatuk hullámvölgyeiről, ám a műsor első helyén kívül mást is nyertek – egymást. A sztárpár azért vonult be a villába, hogy kicsit kettesben töltsenek időt, és persze a győzelem is motiválta őket. Azt mondják, a műsor óta még jobb a kapcsolatuk, most pedig arról meséltek, hogy nem hisznek a hagyományos családmodellben.

„Őszintén szólva mi nagyon nem hiszünk a hagyományos családmodellben, miszerint a férfi a pénzt keresi, a többi pedig a nő dolga. Én első perctől kezdve szinte ugyanannyit pelenkázok, fürdetek, viszem-hozom Nátánt az oviba, gyakran főzök, porszívózok és mosogatok. De Adél is simán lenyírja a füvet, ha épp olyan kedve van, sokkal türelmesebb, ha bútorszerelésről van szó, és havat is lapátol. Szerintünk ma ez így tud jól működni! Nem azt mondom, hogy a nő ne legyen nő, a férfi pedig férfi, de ez nem az otthoni munkamegosztáson múlik!! Az kemény és monoton feladat, főleg, ha már gyerekek is vannak a képletben” – írta a fotóhoz Istenes Bence.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top