Sztárok

Ábel Anita: „Jó házasságom volt… egy ideig”

Ábel Anita házassága olyan volt, amilyet elképzelt, aztán történt valami...

Ábel Anita és férje 16 év után, tavaly jelentették be, hogy elválnak. A mocskolódás elmaradt, szépen, csendben beszélték meg a dolgaikat. A műsorvezető tavasszal ismét szerelmes lett, és volt férje is összejött valakivel, most már újra boldogok mindketten. Anita sosem beszélt a válás pontos részleteiről, most azonban megosztott pár dolgot a Lakástalkshow-ban.

Lovász László arról kérdezte, hogy olyan volt-e a házassága, amilyet korábban elképzelt. „Szerintem igen, jó házasságom volt egy ideig” – kezdett bele mondandójába sejtelmesen Ábel Anita, majd kifejtette, hogy mi vezetett a válásig. 

Fotó: Sony Max/ Labancz Viktória

„Amikor az ember eljut arra a pontra, amikor már olyan dolgokat vág a másik fejéhez, meg egy olyan belső frusztrációt érez… Amikor belenéz a tükörbe, és azt látja, hogy az arc, ami visszanéz, nem az az arc, aminek lennie kéne. Azt soha nem tagadtam, hogy én voltam ennek a válásnak a kezdeményezője. Nagyon erősen hittem abban, hogy mind a ketten meg fogjuk találni a boldogságunkat egy másik ember oldalán. Hiszem azt, hogy a dolgoknak van lejárata, és mi egy gyönyörű utat jártunk be együtt, és amit meg kellett tanulnunk egymástól, azt megtanultuk. Ez már nem tudott tovább fejlődni, illetve nem tudtunk továbbmenni együtt. Nagyon hálás vagyok neki a lányunkért, és azért, hogy ilyen jó apa” – részletezte Ábel Anita a Sony Maxon látható Lakástalkshow ma este látható epizódjában, majd hozzátette, hogy ez nem volt egy könnyű menet, de nagyon sokat dolgoztak érte, hogy olyan legyen a kapcsolatuk, amilyen most. 

A műsorvezető azt is elárulta, hogy a legfontosabb az volt, hogy a gyerek ne sérüljön, és szeretné azt hinni, hogy mindent jól csináltak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top