Sztárok

Fekete Dávid mérlegre állt, és sokkot kapott

Az exmegasztáros szeretne helytállni apaként, ezért meg akar szabadulni a felesleges kilóktól.

Fekete Dávid és felesége, Regina a minap meséltek arról, hogy januárra várják ikerfiaikat. A Megasztár negyedik szériájában szereplő énekes szeretne helytállni apaként és megszabadulni a felesleges kilóktól.

Fotó: Facebook

„A minap mérlegre álltam, és először száznégy kilogrammot mutatott, majd levettem a kabátomat, és akkor is százkettőt. Nagyon meglepődtem, mert nem is éreztem vagy láttam magamon, hogy ennyire meghíztam, de az biztos, hogy ez hosszú távon nem lesz jó” – mondta a Blikknek az énekes, aki 11 évvel ezelőtt, a tehetségkutató idején mindössze 70 kilogramm volt. 

Szerinte az lehet a probléma, hogy gyakran nincs ideje enni. A legtöbbször csak megáll a benzinkúton, és vesz egy szendvicset. Fekete Dávid a fellépések mellett autókereskedelemmel foglalkozik, ezért állandóan úton van.

Az életmódján változtatni akar, mert szeretne minél több időt a fiaival tölteni. Valószínűleg a szülésnél is jelen lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top