Sztárok

Kiss Ramóna tökéletesen néz ki ebben a fehérneműben

Kiss Ramóna tökéletes testére bárki irigykedhetne.

Januárban jött világra Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia, Noé. Azóta az újdonsült anyuka meg sem áll: pár hónappal ezelőtt csatlakozott ismét az RTL Klub Reggeli műsorához, illetve levezette a nyár elején kezdődő X-Faktort, ami nagyon sok forgatással járt. Emellett kiderült, hogy a Drága örökösökben is szerepet kapott, ami szintén sok időt vesz igénybe. Mégis, a műsorvezető szinte jobb formában van, mint a szülés előtt, ezt pedig a legújabb, fehérneműs képe is bizonyítja. 

A szuper fotót majdnem 20 ezren lájkolták, és szinte csak elismerő kommenteket kapott. Az RTL Klub tehetségkutató műsorának egyébként múlt héten lett vége, ezért Ramóna és a férje úgy döntöttek, hogy jár nekik egy kis pihenés, és kiruccantak egy kicsit Párizsba.

Többen kérdezték, hogy hol van ilyenkor Noé baba, de a műsorvezető mindenkit megnyugtatott, hogy a papa és a mama vigyáz rá, és nagyon jó kezekben van. 

 

 

 

 

 

 

Fotó: RTL Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top