Sztárok

Kulcsár Edina a húgáról: „Azt gondoltam, a múlt bélyeget nyom majd a kapcsolatunkra”

Kulcsár Edina és húga, Reni évekig nem beszéltek egymással, aztán megtört a jég...

Pár hónapja tűnt fel Kulcsár Edina közösségi oldalán a húga, akiről az utóbbi években nem nagyon beszélt. Korábban elárulta, nem jó a kapcsolata az édesapja új családjával, de konkrétumokat nem említett. A szépségkirálynő oldalán látszik, hogy ez megváltozott, hiszen sok időt tölt Renivel – most pedig elárulta, hogy mi volt a konfliktus oka, és hogyan békültek ki.

„A tanórák között szünetekben mindig vele beszéltem telefonon, és hetente legalább kétszer odajött a suli elé, hogy valami csajos programmal üssük el a délutánt. Aztán ez egyszer csak megszűnt. Nagyon rosszulesett, nehéz volt ezzel a helyzettel mit kezdeni” – vallotta be Reni a BEST magazinban.

Kiderült, hogy később egy véletlen folytán találkoztak, és Edina édesanyja, Krisztina kezdeményezte a testvérek közötti békülést. Mivel egyikük sem tudott megszólalni, Medox oldotta a hangulatot. A véletlen találkozás után telefonszámot cseréltek, azóta pedig sikerült mindent megbeszélni, és nagyon jó kapcsolatot ápolnak.

Edina sokáig az apukájáról sem beszélt, ám pár hónappal ezelőtt a vele készült interjúnkban említette, hogy újra felvették a kapcsolatot, de azért még idő kell, mire megbékélnek a helyzettel. Úgy tűnik, ezen már túl vannak, aminek az egész család örül.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top