Sztárok

Megdöbbentő interjút adott VV Fanni feltételezett gyilkosa

A Bors arról kérdezte VV Fanni feltételezett gyilkosát, hogyan telik a karácsonya.

Több mint két éve tűnt el a Való Világból megismert Novozánszki Fanni. Sokáig reménykedtek, hogy élve megtalálják, ám egy ideje már csak a holttestét keresik, sajnos sikertelenül. Eltűnése mögött a rendőrség gyilkosságot valószínűsít, a feltételezett gyilkos, B. László viszont tagadja, hogy bántotta volna a lányt. A Bors interjút kért tőle, ő pedig néhány kérdésre válaszolt is.

„Azóta egyetlen ünnep sem olyan, mint előtte. Nem boldog, és nem is lesz boldog karácsonyom, amíg ő nincs meg, amíg nem derül ki az igazság, és végre nem tisztázódik ez az egész szörnyűség, aminek sajnos én is a részese voltam” – részletezte a lapnak László, aki korábban elismerte a személyi szabadság megsértését, tehát hogy az ájult Fannit az autóba tette, és elvitte hazulról. Állítja, hogy a lány ismeretleneknek adta át, de azóta semmit sem tud róla.

Január első hetében lesz László ügyének előkészítő tárgyalása, ahol kihallgatja őt a bíró, és felteszi neki a kérdést: elismeri-e a gyilkosságot, és ha igen, él-e az alternatív ajánlattal, mely esetében harmincéves börtönbüntetés vár rá – írja a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top