Sztárok

Zalatnay Sarolta miatta mondott le a nemzetközi karrierről

Zalatnay Cini több külföldi felkérést kapott, ám hazahúzott a szíve.

Zalatnay Cini a mai napig szereti a csinos ruhákat, csakúgy, mint annak idején, amikor feltűnt a zenei életben. Azt mondja, imádott a színpadon állni, és a dalain kívül a kinézetével is feltűnést kelteni. Egyetlenegyszer fordult elő fiatal korában, hogy hosszú ruha takarta a testét. Az énekesnő többek között ezekről, és a Táncdalfesztiválok körülményeiről is mesélt a BEST magazinnak.

„A megjelenés nagyon fontos volt már akkor is, de még nem volt sminkes, öltöztető, fodrász, mindent magunk csináltunk” – mesélte Zalatnay Sarolta, aki azt is elárulta, hogy több külföldi megkeresése is volt annak idején, de a hosszú távú szerződést visszamondta.

„Érdekesek voltunk kint, de hiányzott az anyukám, honvágyam volt, és szerettem, hogy itthon már kiskirálynő voltam. A sors ezt dobta, nem bántam meg” – emlékezett vissza Cini. A sors furcsa fintora, hogy a lánya, Niki is külföldön próbált szerencsét, és bár hazaköltözött pár hónappal ezelőtt, sokkal jobban szereti Angliát és Amerikát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top