Sztárok

Zsidró Tamás: „Ez egy komoly intő jel volt” – azonnal műteni kellett az 56 éves sztárfodrászt

Egyből orvosi segítséget kért a mesterfodrász, rögtön benn is tartották a kórházban.

Komoly pánik tört ki a napokban Zsidró Tamásnál, egyik reggel ugyanis arra ébredt, hogy homályosan lát. Mint kiderült, a jobb szemének tartóhártyái két helyen is kiszakadtak, s bármikor tovább-, és végül leszakadhatnak – írja a Bors.

Felébredtem, s arra lettem figyelmes, a jobb szemem villódzik. (…) Elindultam a fodrászüzletbe, de beérve már nemcsak villódzott, hanem teljesen elhomályosult a látásom” – mesélte a Dobó Katával nemrég szakító mesterfodrász, aki azonnal segítséget kért, és egy óra múlva már egy szemészprofesszor vizsgálta, sőt rögtön benn is tartották a kórházban. Orvosai szerint a látását is elveszíthette volna, ha csak később kér segítséget.

Nagyon féltem, hogy megvakulok a jobb szememre, úgyhogy azt csináltam, amit javasoltak: beleegyeztem az azonnali műtétbe. (…) Azt hiszem, ez egy komoly intő jel volt, hogy ezután sokkal jobban kell vigyáznom magamra” – mondta el Zsidró, akinek lézerrel „hegesztették vissza” a leszakadt hártyákat.

Kiemelt kép: tamas_zsidro / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top