Sztárok

Pokolból a mennybe: Cinthya Dictator visszatalált magához a pszichiátria után

Cinthya Dictator egy évvel ezelőtt még mélyponton volt, most már boldogabb, mint valaha.

Cinthya Dictator és Varga Viktor éveken keresztül gyűrték egymást. Hol nagyon jó volt a kapcsolatuk, hol hullámvölgybe került, de valami mindig is hiányzott. 2018 februárjában végül úgy döntöttek, hogy nem folytatják tovább, túllépnek egymáson. Az énekes hamar becsajozott, Cinthyának azonban sok időbe telt olyasvalakit találni, akiben újra bízhat.

Az extravagáns fotós a pszichiátriát is megjárta, mint mondta, szüksége volt arra, hogy elvonuljon egy időre, mert nagyon rossz állapotban volt lelkileg. Dokumentálta is a kálváriáját, később pedig beszélt is a bent töltött időszakról. 

„A szorongásaim olyan szinten elhatalmasodtak felettem, hogy nem tudtam már kontrollálni őket, ezért befeküdtem a kórházba. Nagyon jól tettem, mert van az a pont, amikor már nem tudjuk megoldani egyedül, hanem szükség van külső segítségre” – írta akkor Cinthya, aki azóta teljesen megváltozott.

Bár abban az időszakban nagyon lefogyott, utána ismét a régi fényében ragyogott. Rendezvényekre járt, sokat segítettek neki a barátai, és a közösségi oldalát is szépen vezette. Ekkor, vagyis tavaly októberben toppant be az életébe Molnár Tamás, a nagy szerelem, akivel azóta is nagyon jól megvannak. 

Nemrég pedig szintet lépett a kapcsolatuk, hiszen össze is költöztek. Bár Cinthyát sokan figyelmeztették, hogy vigyázzon a zenésszel, ő mindig is hitt benne, a bizalom pedig kifizetődött, hiszen nagyon jól megvannak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top