Sztárok

Elképesztő: Fluor Tomi így lett sihederből az ország egyik legsikeresebb előadója

Fluor Tomi hihetetlen változáson ment át – annyira megszoktuk a mai külsejét, hogy alig emlékszünk a pillanatra, amikor berobbant.

2011-ben készült az első cikkünk Fluor Tomiról, aki abban az évben robbant be a Mizu című slágerrel. Szinte egyik napról a másikra lett ismert a neve, akkoriban mindenki ezt a zenét dúdolta, és alig vártuk, hogy kijöjjön a következő száma, bízva abban, hogy az is ilyen fülbemászó lesz. 

Innentől gyakorlatilag megállíthatatlan, hiszen pár évvel a nagy debütálás után összeállt Diazzal, és megalakult a Wellhello együttes, ami azóta rengeteg himnuszt adott a fiataloknak, nem beszélve a telt házas koncertekről.

Emlékszel, mi volt az első közös daluk?

Hát, a RAKPART!

Legyen fiatal vagy idősebb, biztos, hogy legalább a refrént mindenki kívülről fújja, hiszen 5 évvel ezelőtt megállíthatatlanul terjedt ez a szám. A duó frontembere egyébként egyértelműen Fluor Tomi, de Diazt is megismerte az ország, a nevük pedig szinte egybeforrt. 

Magányos farkas

Fluor Tomi világéletében szerette a kalandokat, nagyon ritkán mutatta meg a barátnőit a nyilvánosság előtt. Egy hosszabb kapcsolata volt a mostani párja előtt, de a szerelmükről szinte semmit nem lehetett tudni. Ezért lepődtek meg sokan, amikor kiderült, hogy új barátnőjével, Mesivel szerepelnek a Nyerő Párosban.

Végül nem az övék lett a főnyeremény, de azt bizton állíthatom, hogy Fluor Tomiról lekerült a flúgos siheder jelző, hiszen teljesen más oldalát mutatta meg. Olyan tulajdonságai jöttek elő a műsor alatt, amelyek miatt azok is megszerették, akiknek eddig talán nem volt olyan szimpatikus. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top