Sztárok

Magánélet és miegymás a terítéken: Tóth Vera, Makranczi Zalán és Szinetár Dóra, Gombos Edina is Youtube-karrierbe kezdett

Egyre-másra kapnak rá a vlogolásra a hazai celebek. Idén újabb nevekkel bővült azoknak a sztároknak a köre, akik videónapló-készítésbe vágtak bele.

Egyre több magyar híresség tör be a YouTube-ra, és indít saját vlogot, ahol kendőzetlenül megmutatják magánéletüket.

Tóth Vera és párja, a Palkonyán található PalKonyha étterem tulajdonosa, Pauli Zoltán októberben indították el az Együtt mEgyünk című gasztro-vlogukat. „Nagyon szeretnénk hasznos infókkal teli vlogot adni arról, hova érdemes menni itthon, mit érdemes enni, és milyen zenét érdemes hallgatni. Szeretnénk megismertetni egy csomó szuper helyet veletek és egy kis muzsikálás is mindig teret kap” – indokolta az énekesnő a közös projekt elindítását. Tóth Veráék eddig két részt tettek közzé: az elsőben Egerbe és Noszvajra kalauzolják el a nézőket, a másodikban pedig Palkonyára és Szegedre.

A színészekre nem jellemző a vlogolás, Makranczi Zalán azonban megmutatta, hogy a folyamatos színházi munkái mellett még ez is belefér neki. Augusztusban „robbant be” a YouTube platformjára, és Mi dolgod a világban? címmel elindította videosorozatát.  Célja az, hogy különböző korú és felfogású embereket megszólaltasson, akik arról mesélnek, hogy mit gondolnak saját magukról és az őket körülvevő világról. Makranczi elsősorban a szeretteivel és a hozzá legközelebb állókkal beszélget. Videóiban találkozhatunk Szinetár Dórával, szüleivel, testvérével, a felesége nagy fiával, Danival, valamint az anyósával, Hámori Ildikóval és apósával, Szinetár Miklóssal is. Az első videóban a feleségét faggatta az élet nagy kérdéseiről:

Rubint Réka unokahúga, Rubint Rella a dél-koreai életéről kezdett el vlogolni, tavasszal ugyanis kiköltözött a vőlegényéhez, a Busanba szerződő focistához, Novothny Somához. A fitneszoktató-modell videóban számol be arról, milyen körülmények között él kint párjával, hogyan telik egy napja, és mit eszik, milyen egy dél-koreai szupermarket, de bizarr koreai snackeket és kozmetikumokat is tesztel.

Gombos Edina ITT VAN AMERIKA! Életünk az USA-ban címmel kezdett el októberben videókat posztolni a YouTube-ra. Az évek óta Floridában élő tévés a vloggerkedést azzal magyarázza, hogy a Facebookot már kinőtte a  családi videóival, nem gondolta volna, hogy ilyen sokan megkedvelik a floridai beszámolóit. A YouTube-videóiban is a családja mindennapjait rögzíti, bemutatva többek között a nagy bevásárlást, a helyi tömegközlekedést, az amerikai oktatást vagy éppen a halloween ottani megünneplését.

Az Instagramot meghódító Hódi Pamela november végén vágott bele a vlogolásba. „Úgy döntöttem, hogy megtanulok vágni, mert úgy érzem: csak Én tudom, mit és hogy szeretnék viszontlátni végeredményként, és hát így lesz igazán pamelás. Sok sok órán át tanultam, informálódtam, és gyakoroltam, hogy minél jobb legyen” – újságolta rajongóinak a modell–üzletasszony, aki rögtön egy úti videónaplóval nyitott.

Kiemelt kép: YouTube / Rubint Rella 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top