Sztárok

Fenyő Iván hetekig vendégeskedett a szexszel gyógyító csodadoktornál

Teljesen más emberkért tért vissza Brazíliából.

Egy évvel ezelőtt vették őrizetbe az egyik legismertebb nemzetközi spirituális gyógyítót, a brazil Joao Teixeira de Fariát. Több nő egyöntetűen azt állította, hogy a 77 éves férfi szexuálisan zaklatta őket a kezelés során.

Faria a gyógyító energiákra hivatkozva közös maszturbálásra kényszerítette őket, egyiküket orális szexre is rávette, majd egy következő alkalommal közösült is vele. A csodadoktort négy nő megerőszakolásáért ítélték el, de több mint 500 feljelentés érkezett ellene.

Faria havonta több mint 10 ezer követőt és pácienst fogadott a világ minden tájáról, köztük magyarokat is. A Bors azt írja, Fenyő Iván színész is vendégeskedett nála, erről ő maga mesél egy Youtube-on közzétett videóban. 2014-ben először két hetet töltött Brazíliában, majd miután hazajött, úgy érezte, vissza kell mennie. Néhány hét múlva visszautazott, de már hat hétre, és saját bevallása szerint más ember lett az ott szerzett élmények hatására.

A lap megkérdezte a színészt, hogy továbbra is fenntartja-e pozitív véleményét a brazil gururól, miután elítélték, de Fenyő Iván erről a témáról nem akart nyilatkozni. Azt mondta: „Ebből nehéz lenne jól kijönnöm. Nehéz róla akár pozitívat, akár negatívat mondanom.”

(Kiemelt kép: MTVA Fotó: Zih Zsolt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top