Sztárok

Dögösek és vörösek: színésznők, akik ihletet adhatnak a 2020-as év trendi hajszínéhez

Igen, a vörös hajat is kell tudni viselni, de soha jobb alkalom nem lesz a mostaninál, hogy kipróbáld valamelyik árnyalatát, ha már kacérkodsz a vörös hajjal. A sztárok is ihletet adhatnak.

A Boss Hair Group alapítója, John Blue azt mondta a New York-i divathéten: meggyőződése, 2020-ban sokkal több „tüzes, lángoló skarlátvörös” hajat látunk majd.

De jó választás azt is, ha valaki a vörösborok árnyalatit választja, esetleg a „tüzes fahéjszínt”, ami leginkább Julianne Moore hajszínéhez áll közel. 

Most adunk egy kis ihletet a 2020-as trendhez. Íme néhány csodaszép vörös hajú magyar sztár:

Kerekes Vica a szlovákiai Füleken született, és az elmúlt években rendre a legszebb színésznők között emlegetik. Vica nem festett vörös, fehér, szeplős bőrével és természetesen telt idomaival sokan az amerikai szexszimbólumhoz, Christina Hendrickshez hasonlítják. 

Apró Mesék

Kerekes Vica az Apró mesék című film bemutatóján (Fotó: Neményi Márton)

Détár Enikőnek gyakorlatilag a védjegye a vörös haja, és már megannyi árnyalatát kipróbált az elmúlt években. A ragyogó mélyvöröstől egészen a szőkés vörösig volt már mindenféle frizurája, és az biztos, remekül állt neki mindegyik. 

Détár Enikőt nehéz elképzelni bármilyen más hajszínnnel, mint a vörös

Gáspár Kata a 200 első randi című VIASAT3 sorozatban volt látható legutóbb, talán ezért is ugrik be egyből, mint a klasszikus vörös sztár. Egykor az Apám beájulna című filmben is vörösként ismertük meg, és bár egy időben volt fekete és sötétbarna haja is, valahogy a vörös árnyalatok az igaziak neki. 

Megnézem
Összes kép (9)

Kovács Patrícia és Dobó Kata is sokszor sokféle vörös hajszínnel állt már a kamerák elé. Kata jelenleg inkább a burgundiba hajló mélyvörös árnyalatot viseli, Patrícia pedig szőkébe hajlót.

Megnézem
Összes kép (4)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top