Sztárok

Zséda 18 évvel ezelőtt állt először egyedül a színpadon – ennyit változott azóta

Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda nem bánta meg a bátor lépést, azóta is élvezi a közönség szeretetét.

Zsédát a Cotton Club Singers tagjaként ismerte meg az ország, majd az együttes sikerének a csúcsán egyszerűen kiszállt a felfelé tartó gépből. Az ismeretlenbe zuhant, tele kétségekkel, hogy mára felépítsen egy még sikeresebb énekesnőt, akin nem fog az idő.

Zsédán nem fog az idő vasfoga (Fotó: smagpix)

„Óriási élmény volt megtapasztalni a Cotton Club Singersben anno a csapat erejét, a közösen épített sikert. De valahogy tudtam, hogy nekem nem ez az utam. Igazi ugrás volt a semmibe, amikor úgy döntöttem, a saját lábamra állok, a saját dalaimmal próbálom megszólítani az embereket. Olyan érzés volt, mint amikor az ember egy szikláról a sötétben a mélybe veti magát. Nem tudhattam, hogy mi lesz másnap, egy év múlva. De az elrugaszkodás pillanata katartikus. És persze nem rögtön jött a siker. Kellett rengeteg türelem, belső tartás, erő, hogy átvészeljem azt az időszakot. De végig megőriztem a hitem. Azóta is szeretek visszagondolni ezekre a végtelennek tűnő hónapokra, amikor elcsüggedek, és megtalálni magamban ugyanazt a hitet és erőt” – emlékezett vissza a döntés pillanatára Zséda.

Azóta nagyon sokat változott a stílusa, de azt megállapíthatjuk, hogy az idő nem fog rajta. Az énekesnő ugyanis ma töltötte be a 45-öt, ami eléggé meglepő, látván a róla készült fotókat. A jeles nap alkalmából nézd meg az összeállításunkat, amellyel visszamegyünk egy kicsit az időben.

Íme:

Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top