Sztárok

Cirkusz a kamerák előtt: ezek voltak 2019 legnagyobb tévés konfliktusai

Verekedésközeli vita, összeszólalkozás, mikrofondobálás – nem voltak konfliktusmentesek az RTL Klub és a TV2 saját gyártású műsorai. Mutatjuk a legemlékezetesebb pillanatokat!

Loca Pantera kikerázta magát, de ez nem volt elég

Forrás: RTL Klub

Úgy tűnik, már nem múlhat el úgy X-Faktor, hogy a válogatón ne csinálna valaki botrányt, és ne dobálna mikrofont dühében. Tavaly Mirjam az egyik mentorhoz, Radics Gigihez próbálta meg hozzávágni a mikrofont. Idén a helyét átvevő Dallos Bogit érte ez a „megtiszteltetés”. Az idei szériában feltűnő Loca Pantera produkciójára az énekesnő azt mondta, hogy kellemetlen és ízléstelen volt. A versenyző annyira felhúzta magát, hogy eldobta a mikrofont, majd obszcén kifejezésekkel illette a mentorokat. Végül Gáspár Laci tett pontot a botrány végére.

Fehér Balázsék kiszavazzák Kocsis Déneséket a Nyerő Párosból

Fehér Balázsék és Kocsis Dénesék konfliktusa a Nyerő Párosban egészen furcsára sikeredett. Fehér Balázs és párja, Monda Eszter azzal vádolta meg Kocsis Dénest és szerelmét, Mészáros Petrát, hogy kikezdtek velük, és ezért a második kiszavazásnál hazaküldték őket. Az énekes azt is elmondta, Déneséktől teljesen elhatárolódnak, nem fogják velük tartani a kapcsolatot a műsor után. Az eset kapcsán népharag zúdult Fehér Balázsékra. A többi versenyző sem értette meg őket, ezért a következő kiszavazásnál Balázsék kiestek a Nyerő Párosból.

Ázsia Expressz 2: Ki kivel van?

Nem volt konfliktusoktól mentes az Ázsia Expressz második évada sem. A műsor során gyakran rendeződtek át az erőviszonyok, nehéz volt eldönteni, hogy ki kivel van. Az nlc. olvasói szerint a legnagyobb kavarógép Horváth Gréta és Janicsák Veca volt. A legtöbb vitája velük volt a többi versenyzőnek, de Gáspárék és Demcsák Zsuzsáék sem maradtak ki a szóváltásokból.

Majdnem verekedés az Exatlonban

Év elején megismerkedhettünk az Exatlon egzotikus kalandreality műsorral. A verseny fizikailag nagyon igénybe vette a versenyzőket, akik így egy-egy nap végére nagyon elfáradtak. Ráadásul a nap vesztes csapata mindig egy lepukkant faházba kényszerült, ami plusz feszültségeket okozott. Valószínűleg ezért fajult el Bán Norbi és Mischinger Péter szóváltása annyira, hogy majdnem verekedésbe torkollott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top