Sztárok

Cipő édesanyja a fia halála óta nem látta az unokáit

Cipő ikerlányait, Petrát és Rékát 15 éves koruk óta nem látta a nagyanyjuk.

Fia halálán kívül más szörnyűségekkel is szembe kellett néznie Bódi László, azaz Cipő édesanyjának. A Republic frontemberének testvére mesélt arról, hogy semmibe nem volt beleszólásuk, ráadásul az énekes ikerlányait sem láthatták Cipő temetése óta

„Örülnénk, ha láthatnánk Petrát és Rékát: amikor a bátyám halála után véletlenül összefutottunk a temetőben, még kislányok voltak, de mára kész nővé cseperedtek. Nem rajtunk múlt, hogy így alakult, elfogadjuk, ez az ő döntésük. Mi nyitottak vagyunk a lányok felé. Az édesanyjukkal, Zsuzsával Laci első rosszulléte és a temetés között romlott meg a kapcsolatunk. Akkor olyan sebeket ejtett rajtunk, amelyek a mai napig nem gyógyultak be” – mesélte a Story magazinnak Marica, akit még mindig kísért testvére halála.

„A jog szerint a törvényes felesége dönt mindenről a férjjel kapcsolatban, egy kórházban. Az anyának és a testvérnek nincs beleszólása semmibe: olyasmire is sor került, amit kezdettől fogva elleneztünk. Kirekesztettek minket. Fájó visszagondolni minderre…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top