Sztárok

A 81 éves Sas Józsefnek csak ez az egy kívánsága van

Sas József egy éve betegeskedik. 81 születésnapjára pedig csak egyetlen kívánsága maradt.

Sas József ma ünnepli 81 születésnapját. A humorista tavaly áprilisban kapott kétoldali stroke-ot, amiből a mai napig is lábadozik – írja a Bors.

„Lassan egy év telt el, ami igazán embert próbáló volt számunkra: nagyon szerette volna ezt az utazást Jóska, de valami isteni sugallatra hatalmas biztosítást kötött magára, amiről akkor nem is sejthettük, milyen jól fog jönni, amikor megkapjuk a kinti orvosi számlákat. Senkinek nem kívánom azokat a napokat, amikor abban se lehettünk biztosak, hogy megünnepelhetjük a férjem következő születésnapját” – mondta Sas József felesége.

„Nagyon kedves, hogy megemlékeznek rólam, köszönöm és persze a rajongóknak is, akik mindig üzennek nekem. Szerencsére tavaly óta rengeteget javult az állapotom, köszönhetően a szerető családomnak és a két ápolómnak, akik szakszerűen viselik gondomat, és az utóbbi hónapokban sokat fejlesztettek az állapotomon. Egy születésnapi kívánságot fogalmaztam meg magamnak: szeretnék még pár jó évet” – mondta Sas József.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top