Sztárok

Pásztor Anna és öccse, Sámuel: „Mindketten lázadók vagyunk, de másképpen”

A 15 éves jubileumát ünneplő Anna and the Barbies énekesnőjének nem csupán a megjelenése rendhagyó, az emberi kapcsolatai is különlegesek. Pásztor Anna és öccse, Sámuel mesés gyerekkort tudhatnak maguk mögött, számtalan felejthetetlen emlék fűzi össze őket, és bár sok mindenben nem hasonlítanak, ma is igazi szövetségesek, akik még a különbözőségeiknek is tudnak örülni, ahogy a BEST magazinnak meséltek.

Anna and the Barbies: Pásztor Anna, Pásztor Sámuel, Hernádi “Decibel” Dávid, Vághy Tamás, Balasi Ádám (Fotó: Instagram)

„Habitusban nagyon nem hasonlítunk, de lelkileg igen. Rajongunk a zene és a hivatásunk iránt, őszintén ebbe kapaszkodunk. Mindketten lázadók vagyunk, de másképpen. Ő szépen megfontoltan halad, én üvöltve. Simi csöndes és makacs, már gyerekként sem volt betörhető, már akkor is saját, bevált törvényeihez ragaszkodott, én viszont imádom az újdonságot. Különbözik a habitusunk, ami jó, mert kiegészítjük egymást.”

A zenekar szempontjából Anna és Sámuel különbözősége áldás, ahogyan az őket összekötő erős szövetség is. Például, amikor az énekesnőt megfenyegették, a testvérek összefogtak. Erről is bővebben meséltek a magazinnak.

Pásztor Anna és Pásztor Sámuel a Bestnek meséltek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top