Sztárok

Szakított a 2019-es X-Faktor álompárja, Manuel és Edina

Gödöllei Emánuel, vagyis Manuel a közösségi oldalán osztotta meg a hírt.

Az X-Faktor sokaknak hozott már szerelmet, a 2019-es szériában pontosan négy embernek. Puskás Peti és Dallos Bogi szerelme egy paparazzi fotója révén került nyilvánosságra, majd nem sokkal később Manuel és a Take 3 egyik tagja, Marschal Edina is felvállalták a kapcsolatukat. Előbbi párnál továbbra is nagy a szerelem, utóbbinál viszont úgy tűnik, kialudt a láng.

Az X-Faktor egyik legnagyobb felfedezettje tehát a közösségi oldalán osztotta meg a követőkkel, hogy már nem alkotnak egy párt Edinával, aki részletesen is beszélt a szakításról.

,,Manuval úgy döntöttünk, hogy nem folytatjuk tovább a kapcsolatunkat, mert a jelenlegi szituációban nem tudunk egy egészséges kapcsolatot kialakítani, és nem szeretnénk erről többet mondani. Remélem megértitek, és tekintettel lesztek ránk (úgy értem, légyszi ne posztoljatok rólunk, mert egyikünknek sem lesz könnyebb attól, ha belefutunk az Instán a közös képeinkbe)” – írta a közösségi oldalán az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top