Sztárok

Egymásnak feszült ByeAlex és Puzsér Róbert – folytatódik a vita?

2019-re nyúlik vissza ByeAlex és Puzsér Róbert vitája.

Az ország megmondóembere ezúttal ByeAlexre kattant rá, akit az X-Faktor és Manuel felkarolása miatt vett a szájára. Puzsér Róbert egy Youtube-videóban magyarázza, hogy a fiatal énekes mennyit változott – szerinte rossz irányba – a mentora kezei alatt. Ezt a közösségi oldalán is megosztotta, a következő szöveggel. 

ByeAlex egy karizmátlanabb Majka – ezúttal nem az ózdi proliból, hanem a miskolci egyetemistából képződött konzumhulladék-gyáros: mindkettőjük sikere, identitása, kultúrája és szellemi horizontja a kereskedelmi tévézésben és a bulvárban fejeződik ki.”

Erre írt választ ByeAlex a privát profiljáról. 

Puzsér persze sértésnek vette a kommentet, és egy egész bejegyzést szentelt arra, hogy az énekest földhöz vágja, ami nem éppen úgy sült el, ahogy gondolta. 

A követők ugyanis inkább Alex pártját fogták, szerintük felesleges hangulatkeltés, amit az ország megmondóembere csinál. Ezzel még nem is lenne a kommentelők szerint, de ha valaki támad, akkor a válaszra is számítson – legalábbis az emberek többsége ezt írja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top