Sztárok

Megmutatta új párját Vasvári Vivien, nagy a szerelem

Egy ideje biztossá vált, hogy Vasvári Vivien újra szerelmes, most képet is mutatott az úriemberről.

Vasvári Vivien tavaly ősszel jelentette be, hogy válik Szegedi Ferenctől. A luxusfeleség békés szakítást akart, aztán megindult az üzengetés a médián keresztül, és kicsit elfajult a dolog. Pár héttel korábban azt nyilatkozta Vivi, hogy lezártnak tekinti előző kapcsolatát, és kész egy új szerelemre. Nem is kellett sokáig várnia, új párja nemrég betoppant az életébe, és az ismerősei szerint nagyon boldoggá teszi. 

„Azok a legjobb érzelmek, amiket nem tudsz szavakba önteni” – írta egyszerűen a közösségi oldalán. Vivien egyébként elárulta, hogy nagyon könnyen esik szerelembe, ezért nagyon kell vigyáznia az érzelmeivel. 

Pár napja nyilatkozott is az új kapcsolatáról: 

„Ez egy friss kapcsolat, de ha majd úgy alakul, és mind a ketten úgy akarjuk, megmutatom a nyilvánosság előtt is a páromat. Ő nem celeb, nem is akar az lenni, és nem is szeretném, ha folyton szerepelne. Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne kezdjen utánunk kutakodni, ha eljön az ideje, láthatnak minket együtt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top