Sztárok

Megszólalt Vasvári Vivien új párjáról az exférj, Szegedi Fecsó: „Berepült az új madár”

Vasvári Vivien exférje elárulta, mit gondol az új udvarlóról.

Mint arról beszámoltunk, Vasvári Vivien ismét szerelmes, sőt megmutatta új kedvesét is a közösségi oldalán. Exférje, Szegedi Fecsó bevallotta, őt nem zavarja, hogy Vivienre máris rátalált a boldogság egy új férfi oldalán, neki csak az a fontos, hogy közös gyermekük, Edward miatt nyugalom legyen. „Berepült az új madár” – kommentálta a Mokkában az új udvarló felbukkanását.

Nekem az lenne a legjobb, ha egy normális csávó lenne mellette, nekem az a jó a fiam szempontjából is, ha béke lenne, nyugalom lenne. (…) Nekem szimpatikusnak tűnik. Csak látásból ismerem, tegnap együtt edzettünk egyébként. Nem bántott a látvány, ez az élet rendje, tovább kell lépni. Ha megérintene, akkor megpróbálnám visszacsinálni az egészet, és visszamenni a Vivihez. Nyilván furcsa a szitu, meg pár hónapja még mi edzettünk együtt, most meg már mással edz együtt” – mondta Fecsó, aki humorosan, egy mondatban összefoglalta a válását: „Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős.

Fecsó próbálja pozitívan felfogni helyzetét, bár most épp kisebb vita van közte és exfelesége között egy videó miatt, amiben sört kóstoltat kisfiukkal.

Kiemelt kép: Mokka – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top