Sztárok

Váratlan bejelentést tett Harry és Meghan – háttérbe vonul a hercegi pár

Kevesebb királyi családdal kapcsolatos teendőt vállalnak, és egy új jótékonysági szervezetet indítanak.

Meglepő és váratlan bejelentést tett Harry herceg és felesége, Meghan hercegné ma este az Instagramon: hátrébb lépnek szenior királyi rangjuktól, és egy új, előremutató szerepet szeretnének kialakítani maguknak a brit királyi családban.

Azon fognak dolgozni, hogy anyagilag függetlenné váljanak, de továbbra is mindenben támogatják a királynőt. Mindezt ebben az évben, fokozatosan szeretnék megvalósítani.

„A ti bátorításotokkal, különösen az utóbbi pár évben, úgy éreztük, felkészültünk erre a változásra. Úgy tervezzük, hogy időnket megosztjuk az Egyesült Királyság és Észak-Amerika között, és továbbra is eleget teszünk a királynővel, a nemzetközösséggel és a pártfogoltjainkkal kapcsolatos teendőinknek. A kétlaki élet révén Archie fiunkat úgy nevelhetjük fel, hogy tisztelje a királyi hagyományokat, amelyekbe beleszületett, de arra is lehetőséget teremt, hogy a családunk életének következő fejezetére összpontosítsunk, beleértve egy új jótékonysági szervezet elindítását. Nagyon várjuk, hogy a kellő időben megoszthassuk ennek az új lépésnek a részleteit.”

A hercegi pár megjegyezte azt is, hogy továbbra is együttműködnek a királynővel, Károly walesi herceggel és a legfontosabb pártokkal.

A hihetetlen bejelentés egy nappal azután jelent meg, hogy a hercegi pár visszatért Londonba, miután hat hetet töltöttek Kanadában

(Kiemelt kép: Chris Jackson/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top