Sztárok

Reagált a királynő Meghan és Harry érthetetlen lépésére – nem túl boldog II. Erzsébet

Meghan Markle és Harry herceg visszavonul, II. Erzsébet pedig reagált a hírre.

Váratlan bejelentést tett Harry herceg és Meghan Markle: háttérbe vonul a hercegi pár. Az Instagramon közölték, hogy hátrébb lépnek szenior királyi rangjuktól, és egy új, előremutató szerepet szeretnének kialakítani maguknak a brit királyi családban. A legnagyobb probléma az, hogy ezt előbb közölték a közösségi oldalukon, mint hogy a királynővel beszéltek volna.

A hívek teljesen kiakadtak, többen azt mondják, abszolút megérdemlik az összes kritikát, amit az emberektől kapnak. Ezzel magyarázták: „A kétlaki élet révén Archie fiunkat úgy nevelhetjük fel, hogy tisztelje a királyi hagyományokat, amelyekbe beleszületett, de arra is lehetőséget teremt, hogy a családunk életének következő fejezetére összpontosítsunk, beleértve egy új jótékonysági szervezet elindítását. Nagyon várjuk, hogy a kellő időben megoszthassuk ennek az új lépésnek a részleteit.”

A királynő hivatalosan is reagált a hírre, bár még visszafogott volt ahhoz képest, ahogy állítólag a palotában hallották:

„A tárgyalások a sussexi herceggel és hercegnével még korai stádiumban tartanak. Megértjük, hogy szeretnének más irányba haladni, de ezek bonyolult kérdések, amiken időbe telik végighaladni” – írták a királyi család hivatalos honlapján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top