Sztárok

Amy Schumer sokkoló képet osztott meg: ilyen brutális a lombikprogram, ezért kért segítséget

Szeretne még egy gyereket Amy Schumer, aki mindent meg is tesz ezért. Jelenleg lombikprogramba kezdett, ami kegyetlenül megviseli.

A különleges humoráról ismert Amy Schumer a népszerűségét is annak köszönheti, hogy a tabutémának számító topikokról beszél a színpadon (stand-up komikusként) és az Instagram oldalát is erre használja. Most a lombikprogrammal kapcsolatban állt ki a nyilvánosság elé, sokak számára sokkolónak minősített képpel, amely teljesen hétköznapi látvány azoknak a nőknek, akik hasonló kezelést kapnak. Amy injekciókkal agyonszurkált hasát fotózta be, és a közösségi oldalát követőktől kért tanácsot, mit tehetne, hogy ezt jobban viselje. 

Amy Schumert megviseli a lombikprogram (Fotó: Instagram)

„Egy hete kezdtem a lombikprogram hormonkúráját, kimerültnek érzem magam, és érzékenyebb is vagyok. Ha valaki már végigcsinálta ezt, és lenne valamilyen tanácsa, vagy megosztaná velem a tapasztalatait, kérem, tegye meg. A telefonszámom a bio-ban. Úgy tervezzük, hogy lefagyasztatjuk a petesejtjeimet, és kitaláljuk, mi legyen a következő lépés, hogy Gene-nek testvére szülessen.”

Fél nap alatt 550 ezren lájkolták Schumer bejegyzését, és közel harmincezer nő adott tanácsot. Sokan megköszönték azt is, hogy a színésznő felhívta a figyelmet arra, hogy azok is küzdenek ilyen problémákkal, akiknek már van gyerekük, és még szeretnének. A Túl szexi lány főszereplője később megköszönte a rengeteg biztatást és konkrét tanácsokat, amelyek segítettek neki átlendülni a holtponton. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top