Sztárok

„Mindenki remegett a zokogástól” – Gesztesi temetéséről vallott Galambos Lajos

A zenész szerint különleges hangulatú, mélyen megrázó volt Gesztesi Károly temetése.

Mint arról beszámoltunk, szűk családi körben, titokban temették el csütörtökön Gesztesi Károlyt a budakalászi temetőben. Galambos Lajos lehunyt szemmel, nehéz szívvel zenélt az 56 évesen elhunyt színész temetésén – írja a Blikk.

Fotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Behunyt szemmel fújtam Karcsinak a Takarodót, és ki se tudtam nyitni, mert azt éreztem, fogja a kezem. Együtt tartottuk a trombitát. (…) Mélyen megrendített a barátom temetése” – nyilatkozta a bulvárlapnak elcsukló hangon Galambos Lajos. „Belefájdult a szívem, ahogy Karcsi fiatal gyerekeit láttam. Arra szavak nincsenek, mennyire meg voltak illetődve” – mondta a mulatóssztár, aki szerint különleges hangulatú, mélyen megrázó temetés volt. Mint mondja, a színész megszólalt a saját temetésén: megható szentbeszédet olvasott fel hithű, igaz átéléssel. „Rázott a hideg, és a könnyeimet nyeltem, de ekkor ott mindenki remegett a zokogástól” – idézte fel.

A Bors azt írja, Liptai Claudia összeomlott Gesztesi Károly temetésén, láthatóan megviselte a súlyos veszteség. A gyászában a férje, Pataki Ádám szó szerint is támaszt nyújtott a szemmel láthatóan összetört színésznőnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top