Sztárok

Ezért akarom Keanu Reeves életszemléletét

A színész a rakás pénz és a magánéleti pofonok ellenére is ember tudott maradni.

Keanu Reevest nem kell bemutatni, az ünnepelt 55 éves világsztár dollármilliókat keres, és nők milliói mennének azonnal férjhez hozzá. De amit sokan elfelejtenek: a siker, a rakás pénz és számos magánéleti pofon mellett meg tudott maradni embernek.

Meg tudta őrizni a magánéletét, a szerelmes pillantások, a meghitt reggelek nem a bulvársajtónak lettek tálalva, hanem megmaradtak két ember bensőséges kapcsolatában. Miközben a többi sztárnál már az a megszokott, hogy hatalmas összegekért adják el életük intim pillanatait.

Keanu Reeves amerikai színész és partnere, Alexandra Grant a Los Angeles Megyei Művészeti Múzeumban (LACMA) évente rendezett művészeti és filmgálán Los Angelesben 2019. november 2-án (Fotó: MTI/EPA/Christian Monterrosa)

Keanu Reeves a filmekért kapott hatalmas gázsiból leszed annyi pénzt, amennyiből szerényen meg lehet élni, van fedél a feje fölött, étel a tányérján, majd besétál egy kórházba, és leadja keresete egy részét, motorokat vesz a kaszkadőrcsapatának vagy pénzt küld az Amazonas megmentésére.

Jelenlegi élettársa, Alexandra Grant 46 éves, tele van ősz hajszálakkal, nem festi a haját, és nem is szép. De egészen biztosan boldogok együtt. Ennyi a lényeg és nem több. Ezért érdemes tanulni Keanu Reevestől, átvenni ezt az életszemléletet.

Ha kíváncsi vagy, miért érdemes még tanulni Keanu Reevestől, olvasd el a cikk többi részét a Bouvet.cafeblog.hu-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top