Sztárok

Autóbalesetet szenvedtek Solti Ádámék

Solti Ádám és felesége a 7-es főúton haladt, amikor egy autó eléjük vágott.

Autóbalesetet szenvedett Solti Ádám és felesége, Berni. A házaspár a 7-es főúton haladt autójával, amikor egy személygépkocsi eléjük vágott. A színész elrántotta a kormányt, így az ütközést elkerülték, de egy villanyoszlopnak csapódtak. 

„A belső sávban haladtunk, előttünk egy autó és egy teherautó ment. Szerettem volna elhagyni őket, indexeltem és sávot váltottam. Az előttem haladó autós azonban egy pillanat alatt bevágott, pont oda, ahol mi voltunk” – mesélte a Blikknek Solti Ádám a baleset után, amit végül mindketten szerencsésen megúsztak.

Fotó: Instagram

A másik autó nem állt meg, hanem elhajtott a helyszínről. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, és próbálják előkeríteni a sofőrt, ami nehéz lesz mivel a közeli kereszteződés térfigyelő kameráján nem látszik a kocsi rendszáma. 

„Nem kártérítést szeretnék a másik sofőrtől, csak annyit, hogy kérjen bocsánatot. Főleg azért, mert otthagyott, pedig nem tudhatta, esett-e bajunk” – mondta a színész, akinek autóját tréler szállította el. A kocsi javítása valószínűleg jelentős összegbe fog kerülni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top