Sztárok

Balázs Klári: „A szememre hányták, hogy önző vagyok, amiért nem szültem, pedig…”

Balázs Klári nemcsak szereti az ezotériát, hanem időnként fel is keres egy asztrológust, és a csillagokat vallatja a jövőjéről, erről Ízing Klárának mesél a megújult Story magazinban.

Először azért ment asztrológushoz, mert körülötte már mindenki ismerte az aszcendensét, csak ő nem, aztán már arra volt kíváncsi, hogy az a sok erő, ami benne van, csak átmeneti, vagy végig fogja kísérni az életét. Ahogy a Storyl kiderül, Balázs Klári születésekor különleges karmikus kereszt jött létre a csillagok között, amit az asztrológus úgy fogalmazott meg: ilyenkor le kell mondani valamiről, és nem következik be tragédia, mert sikerül a kereszt útján járni.

„Ha jól belegondolok, én a gyerekvállalásról mondtam le.(…) Önként mondtam le az anyaságról. Szabad akaratomból döntöttem úgy, hogy nem szülök. Valószínűleg olyan anya lettem volna, aki annyira félti a gyerekét, hogy egy idő után nyomasztó lesz a csemetéje számára. Mindig volt bennem olyan érzés, hogy ha nekem gyerekem lenne, és vele bármi rossz dolog történne, akkor vége lenne az életemnek. Tudat alatt féltem ettől, és azt is éreztem, ha ez netán bekövetkezne, azután csak vegetálni lennék képes.”

Ezért sokszor kapott már megjegyzést az énekesnő az élete során, de ezzel megtanult együtt élni. 

„Sok fórumon a szememre hányták, hogy önző vagyok, amiért nem szültem.”

A teljes interjú a magazinban olvasható, Balázs Klári a férjével való különleges kapcsolatán túl sok más, magánéletét érintő témáról mesélt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top