Sztárok

Csalók áldozata lett az erősportoló Fekete Laci

Megpróbálják lejáratni a 61 éves izomembert.

Segítséget kér Fekete László, csalók élnek vissza a nevével – írja a Bors. „Nekem ugyan nincs Facebook-oldalam, de tegnap is szembesültem azzal, hogy valaki előszeretettel irkál az én nevemben kommenteket különböző dolgokhoz. (…) Döbbenten láttam, hogy állítólag rendreutasítottam egy politikust, akit egyébként személyesen ismerek, és jó embernek tartom. Most éppen Norbinak címezve van odaírva, hogy azt üzentem, szégyelld magad. (…) Múltkor úgy szólt az üzenet, hogy kihívom azt a férfit, aki megverte a feleségét. Nagyon mérges vagyok, hogy valaki az én nevemben írogat mindenfélét” – fakadt ki a bulvárlapnak az erősportoló, aki kilencszer érdemelte ki a világ legerősebb embere címet.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Fekete László – aki egyedül győzte le titokzatos betegségét – tanácstalan az ügyben, már a rendőrséghez is fordult, de azt mondták neki, semmit sem tudnak csinálni. Az izomember reméli, hogy az olvasók nem dőlnek be az álhíreknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top