Sztárok

Jön a Puskás Öcsi musical

A leghíresebb és legsikeresebb magyar focista életéről szóló musicalt Böhm György viszi színpadra.

Sok terve van idénre Böhm Györgynek, ám a Jászai Mari-díjas rendező legnagyobb vállalkozása – amire Deres Péterrel közösen készülnek – a Puskás Öcsi című musical.

Puskás Öcsi, a valaha volt leghíresebb magyar focista (Fotó: Fortepan)

Böhm György a 95.8 Sláger FM-en elárulta, hogy a darab kész van, a zenei is már nagyrészt, épp a darab helyét keresik. „Az inspirációt Kemény Kristóf: Puskás Öcsi – A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai című zseniális könyvsorozata adta. Egy nagyon izgalmas darab született a munkánkból, amit már nagyon várok és bízom benne, hogy a közönségnek is tetszeni fog” – mondta a rendező, aki arról is beszélt, hogy sosem vették fel a Színművészetire.

Böhm György rendező (Fotó: Sláger Téma)

Dolgozni dolgoztam ott, vizsgaelőadást is csináltam, de nem ott végeztem. Miután 18 évesen nem vettek fel rendező szakra, besétáltam a Vígszínházba, ahol a portán elmondtam: színházrendező szeretnék lenni, és szeretném megérdeklődni, hogy nincs-e felvételi színházrendezőből, asszisztensből, mert itt szeretnék dolgozni. Szerencsém volt, a portás az emeletre irányított, ahol épp felvételi zajlott a díszítőknek. Így töltöttem el pár felejthetetlen évet díszítőként, ami az egész pályámat meghatározta.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top