Sztárok

Még tart a nyomozás Gáspár Győzőék autóbalesetének ügyében

A Blikk információi szerint pénzbüntetéssel is megúszhatja az a sofőr, aki tavaly novemberben belecsapódott Gáspár Győzőék autójába.

Valószínűleg rossz helyen hajtott fel a 21-es főútra az a sofőr, szembement a forgalommal és frontálisan ütközött Gáspár Győzőék kocsijával, amelyben a showmanen kívül a felesége, Bea és kisebbik lányuk, Virág ült. A karambolt kisebb sérülésekkel megúszó Győzőék úgy vélik, csak a luxusautójuk felszerelésének köszönhetik, hogy nem történt nagyobb baj – írja a Blikk.

Fotó: smagpix/Birton Szabolcs

„Hosszú ideig halálfélelmem volt, ha autóba ültem, és vezetni is alig mertem. A kocsit még mindig nem tudjuk használni, nem tudom, mikor lesz kész. Az az egy viszont biztos, hogy sosem felejtem el azt a szörnyű éjszakát… Szeretném, hogy a másik sofőr elmondja végre, miért hajtott bele az autónkba. Látni akarom, hogy megbánta-e a történteket vagy sem. Úgy hallottam, még a jogosítványát sem vették el. Tőlünk sem kért bocsánatot” – mondta Gáspár Győző. A nyomozás még folyik, így ítélet nem született az üggyel kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top