Sztárok

Valóságshow-ban fog szerepelni Meghan Markle

Harry herceg felesége igyekszik minden lehetőséget megragadni, hogy újra filmezhessen.

Mindenáron folytatni szeretné színésznői karrierjét Meghan Markle. Jelenleg ügynököt keres, de van egy közös projektje egy rajzfilmgyártó társasággal.

Fotó: Max Mumby / Indigo/Getty Images

Meghan hercegné – aki férjével, Harry herceggel lemondott minden tisztségéről és anyagilag függetlenedett a királyi családtól – állítólag attól fél, hogy ha nem kap jól fizető lehetőségeket, nem tudják majd fenntartani kanadai otthonukat. Sok rajongójuk szerint rossz döntést hoztak, amikor a civil életet választották, az ugyanis sokkal bizonytalanabb és veszélyesebb, miközben a királyi családban teljes anyagi biztonságot élvezhettek.

Meghan Markle elvállalta, hogy stylist barátnője,  Jessica Mulroney valóságshow-jában szerepeljen – számolt be a Tények Plusz. Sokak szerint a hercegné csupán azért mondott igent a Netflix I Do, Redo című műsorában való szereplésre, mert annyi pénzt akar keresni, amelyből továbbra is fenntarthatja luxuséletét.

A műsorban olyan házaspárok vesznek majd részt, akiknek az első esküvőjük valamiért nem sikerült jól, vagy kudarcba fulladt, és újabb szertartást akarnak szervezni. Az egyszer már elvált Meghan hercegné többször is benne lesz a műsorban, de azt még nem tudni, hogy mi lesz a pontos feladata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top