Sztárok

Új családtag érkezett Gregor Bernadettékhez – a színésznő elsőre beleszeretett Luluba

Gregor Bernadett családjában hatalmas az öröm.

Nagy az öröm a színésznő családjában, néhány hónapja befogadtak egy új kiskutyát. „Évek óta két kutyánk volt, ám tavaly nyáron sajnos a tizenkét éves német-juhász keverék kutyusunkat elvesztettük – mesélte az nlc.-nek Gregor Bernadett. – Maradt a hároméves skót juhászunk. Sokáig sétálgattam egyedül Whiskyvel, és rájöttem arra, hogy nemcsak nekünk, de neki is nagyon jót tenne egy új játszótárs” – részletezte a színésznő, majd arról is beszámolt, miért esett a választása Lulura.

,,Sokat gondolkoztam milyen fajtát válasszunk, végül beleszerettem egy belga juhász kutyába, Luluba. Szeretem a hosszú orrát, és nagyon értelmes kutyafajtának tartom. Amióta megvan, óriási az öröm nálunk. A kisfiam állandóan tanítja Lulut, igazi családtag lett ő is. Közel állnak a szívemhez a kutyák, mindennap két órát szoktam velük sétálni. A nagy testű ebeknek igenis kell a mozgás…”

Fotó: Gregor Bernadett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top